KÖPVILLKOR

Priser och betalning:
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt:
Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

1. Allmänt

1.1

Dessa allmänna villkor (”Villkoren”) gäller när du som kund (”Du”) gör en beställning via SugerSnapPrint, och där tillhörande sidor, (”Hemsidan”). Avtal ingås mellan dig och SugerSnapPrint AB, adress Kellgrensgatan 13B, 504 34 Borås, Sverige. Övrig information om Poster Store samt kontaktuppgifter framgår på Hemsidan. Villkoren gäller dig som är konsument och som beställer via Hemsidan.

1.2

SugerSnapPrint accepterar, enligt svensk lag, inte kreditköp till personer under 18 år. För att kunna beställa på Hemsidan måste Du ha fyllt 18 år. SugerSnapPrint förbehåller sig rätten att i enskilda fall neka eller ändra din beställning (exempelvis om Du uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar).

1.3

SugerSnapPrint reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på Hemsidan, exempelvis fel i teknisk specifikation, produktbeskrivning eller felaktiga priser samt prisjusteringar (såsom förändrade priser från leverantörer eller valutaförändringar) eller felaktig information angående om en vara finns i lager. SugerSnapPrint har rätt att rätta till sådana eventuella misstag och att ändra eller uppdatera informationen när som helst. Om felaktigt pris har angetts för en vara som Du beställt kommer SugerSnapPrint självklart att meddela dig och invänta ditt godkännande av det korrigerade priset innan SugerSnapPrint går vidare med att behandla beställningen. All bildinformation på Hemsidan ska uteslutande ses som illustrationer. Sådana illustrationer kan inte garantera varans exakta utseende. SugerSnapPrint ansvarar inte för information på Hemsidan som kommer från en tredje part.

1.4

För att det ska gå att genomföra ett köp via Hemsidan måste Du acceptera våra Villkor. När du accepterar Villkoren förbinder Du dig därmed att följa dessa i sin helhet, samt du godkänner även att Du tagit del av informationen om personuppgifter och samtyckt till användningen av personuppgifter och cookies.

2. Kunduppgifter

2.1

Vid genomförande av beställning kommer Du att ombes uppge en del personuppgifter. Du bekräftar att de uppgifter som Du fyller i är korrekta och fullständiga samt ansvarar för felaktigt ifyllda uppgifter. I SugerSnapPrint integritetspolicy finns mer information om hur vi på SugerSnapPrint behandlar personuppgifter.

3. Reklamation och garanti

3.1

Du har 3 års reklamationsrätt på varor inköpta på Hemsidan. Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Om du fått en skadad vara ska du kontakta Poster Store så snart som möjligt efter att felet upptäckts genom att maila bilder både på den/de skadade varorna och på det skadade paketet till info@sugersnapprint.se.

3.2

SugerSnapPrint står för returfrakten vid godkända reklamationer.

3.3

Då reklamerad vara returnerats och reklamationen godkänts kommer SugerSnapPrint att kompensera dig enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. SugerSnapPrint strävar efter att detta ska genomföras inom 14 dagar från det att SugerSnapPrint tagit del av reklamationsärendet, dock kan det ta längre tid beroende på vilken typ av vara det är. SugerSnapPrint förbehåller sig rätten att neka en reklamation i det fall det visar sig att varan inte är felaktig enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. SugerSnapPrint följer strikt riktlinjerna från Allmänna Reklamationsnämnden vid reklamationer, se www.arn.se. Mer information finns att läsa på www.konsumentverket.se.